Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Звучи ли ви познато? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Ами с предварително подписване на споразумение се правят такива неща - че никоя от двете страни няма да има претенции за нищо независимо от претърпените последствия.

Сря Яну 16, 2008 12:24 pm
Профил
Аватар

Мнение 
мисля че съда ще го обяви за "нищожно" това споразумение. нали някакви перверзоиди в германия бяха си организирали канибалско похапване, оцелелия отиде в затвора въпреки подписаната декларация от жертвата че участва доброволно. :)

Сря Яну 16, 2008 4:23 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Да, споразумението е подзаконов акт и ако противоречи на закона, който забранява на хората да се бият (каква глупост), е нищожно по default.
Единствения случай, в който съда може (но не е сигурно) да освободи от отговорност и двете страни е ако са си нанесли еднакви по тежест телесни повреди. :?

Сря Яну 16, 2008 4:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Има и друг вариант - и двамата да пледират невменяеми :) Така ако се уредят в една и съща лудница ще могат да продължат по коридорите на учреждението.

Сря Яну 16, 2008 5:01 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
а това с невменяемостта е опасно. знам за един от нови пазар, дето със връзки се уредил да го осъдят на невменяемост, та да оттърве затвора, и сега е наркоман. нали се сещаш, в психиатриите дрогата е безплатна и се полага на лудите. :)

Сря Яну 16, 2008 7:06 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Щом при бокса функционира, значи е вьзможно.
Такива неща се уреждат на ринг, с рькавици и рефер. Така се намаля вероятността някой да пострада сериозно и все още имате вьзможност да си уредите качествен тупаник, ако сте решили да изпуснете напрежението.

Сря Яну 16, 2008 9:37 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
HCL написа:
Щом при бокса функционира, значи е вьзможно.
Такива неща се уреждат на ринг, с рькавици и рефер. Така се намаля вероятността някой да пострада сериозно и все още имате вьзможност да си уредите качествен тупаник, ако сте решили да изпуснете напрежението.

Да, не се сетих. :D Може да се маскира като спорт и тогава никой не може да има претенции. :)

Чет Яну 17, 2008 10:13 am
Профил
Аватар

Мнение 
Реконструктор написа:
Да, не се сетих. :D Може да се маскира като спорт и тогава никой не може да има претенции. :)

най-сигурно е като религиозен обичай. нали ви разправях как нашенци клали прасе насред амстердам? :)

Чет Яну 17, 2008 9:47 pm
Профил

Мнение 
zaphod написа:
не, другите само на живо.

Брей, ми ти си бил много смел. Пък може да не са те били, защото са те съжалили.
Не знам Пирев дали ще се разхожда до Варна, но ако те научат тия българи , дето ги съдят сега в Сърбия, или техните другари от Добрич, сигурен съм, ще те подредят добре и няма да те съжаляват, няма да се интерисуват от закони, боксови правила, публика, вменяем ли си или не, българин ли си, турчин ли си, какво имаш в гащите и дали го ползваш...
Тъй, че ако искаш да се увериш окончателно за мнението си за българите, иди в Добрич и кажи какво мислиш в местния клоб на ВМРО. Все си мисля, че ще те накарат да си обърнеш мнението. Зорноволно.

Чет Яну 17, 2008 10:10 pm
Профил
Аватар

Мнение 
zaphod, вече са 2-ма срещу тебе, ше ти е трудно. :D

Пет Яну 18, 2008 10:25 am
Профил
Аватар

Мнение 
Не че съм адвокат на zaphod, ама той просто хиперболизира образа на съвременния масов българин. Аре "низши мангали" е малко пресилено - но определено масовия българин в момента не е повод за гордост, точно обратното. Аз често ползвам епитети като прост, кирлив, овца и пр. И ако мислите да ми скачате и на мен - първо просто се огледайте около себе си - кочината не се е получила от само себе си.

Пет Яну 18, 2008 11:10 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Уха, вече сте 2 на 2 :)
Съберете се по-големи агитки и да праиме шоуто :)

Пет Яну 18, 2008 11:40 am
Профил

Мнение 
Цецо написа:
Не че съм адвокат на zaphod, ама той просто хиперболизира образа на съвременния масов българин. Аре "низши мангали" е малко пресилено - но определено масовия българин в момента не е повод за гордост, точно обратното. Аз често ползвам епитети като прост, кирлив, овца и пр. И ако мислите да ми скачате и на мен - първо просто се огледайте около себе си - кочината не се е получила от само себе си.

Цецо, и по-зле ще става. Kато гледам съвременното образование и възпитание не виждам много хубави неща. От дуга страна изнесохме и към 1 милион работливи и вероятно по-интелигентни хора на запад. "Масовият" българин, ако щеш руснак,американец или германец в не могат да бъдат примери за възхвала. Е, различните народности си имат някои по-положителни особености, вероятно за сметка на други качества. Все пак това, че повечето хора не могат да видят по-далече от носа си, че доста са безотговорни или откровенно глупави не трябва да е повод да се самоунижаваме и да слагаме всички под общ знаменател. Най-малкото, защото така и другите (народи) няма как да ни уважават. Имахме подобен спор именно с Пирев преди известно време.
Като се огледам около себе с отчитам, че по стечение на обстоятелствата познавам и контактувам с доста качествени хора и доста повече, които могат да се причислят към масовката. С всички намирам начин да контактувам и да работя. Само един съм го отписал, ама той не беше и много добре с психиката. Той представлява примерно около 0.2% -0.3% от всички.
Рек, не съм влязъл в ничии отбор и нямам намерение да влизам. Не се впечатлявам особено от колективните (масови) спортове, така че и към публиката не мога да се причисля.

Пет Яну 18, 2008 11:30 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цецо написа:

Хахаха - а аз наскоро нарекох тук третосвятците "паплач" и ми наскачахте половината, че не ми правило чест 8) .

Съб Яну 19, 2008 12:56 am
Профил
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Не че съм адвокат на zaphod, ама той просто хиперболизира образа на съвременния масов българин.

по скоро дразня тези които говорят глупости, не че нещо хиперболизирам. конкретно за тази фраза - когато някой почне да се праска колко са велики българите, тогава му обяснявам че българите са низши мангали без нито едно сериозно научно откритие. липсата на научен принос е факт, но класификацията "низши мангали" си е чисто реторичен похват целящ въздействие върху емоциите на опонента и зрителите.

Съб Яну 19, 2008 11:03 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща